Post by emectiopona on Feb 6, 2022 16:49:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Comics Bob ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Comics Bob IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ χακάρισμα πολλών χρημάτων ▞▞▞
▞▞▞ Comics Bob 2022 version ▞▞▞
Comics Bob Kirakós játékok olv
Μια τέλεια εφαρμογή
Comics Bob Kirakós játékok olv
Απλα τοπ
Πολύ λίγα επίπεδα. Θα μπορούσε να ήταν πιο ενδιαφέρον αν υπήρχε ηχητικό εφέ.
Καταρρέει στο ίδιο σημείο και πρέπει να φορτώνεται ξανά κάθε φορά που εμφανίζεται η αγγελία για το παιχνίδι ντυσίματος. Χαλασμένος από υπερβολικές διαφημίσεις.
Υπέροχο παιχνίδι, αλλά το μόνο πρόβλημα που έχει αυτό το παιχνίδι είναι οι διαφημίσεις, διαφημίσεις κάθε 3 επίπεδα.
Comics Bob Puzzel thct
Comics Bob Puzzel thct
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, είναι απολαυστικό και οι χαρακτήρες είναι πολύ καλοί. Έχει μια αξιομνημόνευτη ιστορία
Παιδιά φοβερό παιχνίδι 🎮
Το χειρότερο παιχνίδι που έχω δει ποτέ. Οι διαφημίσεις αυτού του παιχνιδιού έρχονται πολλές φορές όταν χρησιμοποιούμε διαδίκτυο.😡😡😡😡😡
Comics Bob Puzzel thct
Πολύ ωραίο αλλά σε μια μέρα το τελείωσα κι άλλες πίστες όταν τελειώνει δεν έχει κάτι να κάνεις🙏
Αυτό το παιχνίδι ήταν υπέροχο, αλλά υπήρχαν πάρα πολλές διαφημίσεις που το τηλέφωνό μου άρχισε να κολλάει και όταν τελείωσαν τα επίπεδα το παιχνίδι ξεκίνησε ξανά... Και μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε αυτό το παιχνίδι σε 1 ημέρα.
Ωραιο παιχνιδι οπιος συμφωνει like
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ βαρετό και έχει μόνο 93 επίπεδα 😡
Το έχω ξανά κατευθύνει είναι υπέροχο αυτό το παιχνίδι τα ειπολίπα θα τα δω ποιο μετά από αυτό το παιχνίδι που τα δω στην πράξη
Το καλύτερο παιχνίδι στον κόσμο!! Αλλά παρακαλώ βάλτε τα επίπεδα γρήγορα γιατί έχουν περάσει δύο εβδομάδες και δεν μπορώ να το παίξω γιατί δεν έχει νέα επίπεδα... Βάλτε τα επίπεδα γρήγορα γιατί θέλω να το παίξω αύριο. Διαφορετικά, αυτό το παιχνίδι είναι εντάξει και καλό για παιχνίδι. Μόνο τόσα είχα να πω. 😀😀😊
Ωραίο παιχνίδι. Αλλά λίγα επίπεδα. Πολύ λίγα
Υπέροχο παιχνίδι, αλλά πρέπει σοβαρά να απαλλαγούμε από όλες τις διαφημίσεις, τόσο ενοχλητικό!!
Πάρα πολλές διαφημίσεις. Τουλάχιστον τα κινούμενα σχέδια είναι αρκετά αξιοπρεπή.
Είναι τόσο διασκεδαστικό. Πρέπει να κάνεις το σωστό για να συνεχίσεις και με βοηθά να κάνω το σωστό. Μπορείτε να κάνετε πράγματα στο παιχνίδι που δεν μπορείτε να κάνετε στην πραγματική ζωή. Τόσο διασκεδαστικό! Δεν λέτε ψέματα αν δεν είστε τόσο καλό όσο ακούγεται, τότε κατεβάστε το και μάθετε. Δεν θα το μετανιώσεις καθόλου. Μπορείς να είσαι σε σημεία από τα οποία πρέπει να ξεφύγεις γρήγορα και με τον ίδιο τρόπο συμβαίνει και στο Comics Bob. Πρέπει να το κατεβάσετε, να δείτε αν σας αρέσει, αν το κρατήσετε, γράψτε μια κριτική και βαθμολογήστε το, αν δεν το ξεφορτωθείτε.
Πάρα πολλές διαφημίσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αν δεν υπήρχαν τόσα πολλά που ξεκινούν στη μέση των ιστοριών, θα μπορούσα να του δώσω περισσότερα αστέρια.
Είναι πραγματικά απολαυστικό και σαν να πεθάνεις δεν είναι σαν να περιμένεις να ξαναγεννηθεί η ζωή σου είναι σαν να θέλεις να συνεχίσεις; Έπαιξα μόνο το πρώτο επίπεδο και μου αρέσει ήδη αυτό, καταναλώνει τον ελεύθερο χρόνο σας και για ένα παιχνίδι όπως αυτό έχει καλά γραφικά και το προτείνω σε άτομα που τους αρέσουν αυτού του είδους τα παιχνίδια. Λοιπόν YEET!!! Αντίο!
Δεν το προτείνω σε παιδιά. Δεν είναι και τόσο κατάλληλο για αυτούς.. αλλάξτε τα ρούχα τους. Απλώς αλλάξτε το για να είναι πιο κατάλληλο για παιδιά.
Χαριτωμένο παιχνίδι στην αρχή. Τίποτα σαν τη διαφήμιση. Γερνάει γρήγορα όμως.
Ωραίο παιχνίδι, 4 αστέρια γιατί τα επίπεδα θα τελειώσουν σύντομα, και λέει ότι θα έρθει την επόμενη εβδομάδα
Αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο, αλλά κάτι πήγε στραβά, υπάρχουν πολλές διαφημίσεις και οι διαφημίσεις δεν με αφήνουν να παίξω στο παιχνίδι, βαριέμαι να βλέπω ότι οι διαφημίσεις είναι τόσο 1 αστέρι για αυτό το παιχνίδι
αυτό το παιχνίδι είναι τόσο βαρετό και οι διαφημίσεις είναι τόσο χαζές, το μισώ
Πφφ...πολλές διαφημίσεις...δεν μπορώ να παίξω έτσι!!
Οι διαφημίσεις είναι 18+ διαφημίσεις, παρακαλώ αλλάξτε το, δεν είναι καλό για άλλα παιδιά εκεί έξω, παρακαλώ αλλάξτε.......
Οτκ
Xaliaaaa
Χαριτωμένα γραφικά, αστεία ιστορία.. Παίξτε 3 έως 10 δευτερόλεπτα και μετά παρακολουθήστε διαφημίσεις 30 δευτερολέπτων ή δύο. Σίγουρα δεν αξίζει τον κόπο, εκτός και αν απολαμβάνετε απευθείας διαφημίσεις για τα ίδια 2 ή 3 παιχνίδια που θα παίζατε ήδη, αν είχατε κάποιο ενδιαφέρον.
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό, αλλά έχει πολλές διαφημίσεις και είναι πιο σύντομο από ό,τι περίμενα, γι' αυτό βαθμολογώ αυτό το παιχνίδι ως ουδέτερο/δίκαιο 😐
Ε καλο πολυ ωραιο αλλα το διαγραψα φου καλο καλο καλο
Στο πρώτο επίπεδο είχα σκεφτεί το επόμενο επίπεδο γιατί είναι πιο ενδιαφέρον και συναρπαστικό επίσης 😍
Εμφανίστηκε διαφήμιση (Tim Hortons) που δεν έκλεινε... πέρασε ένα λεπτό προσπαθώντας να βγει το X, αλλά δεν μπόρεσε.. γιατί έτσι;
ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ.
Είναι πολύ καλό παιχνίδι και ενδιαφέρον
Πού είναι τα υπόλοιπα επίπεδα και πότε θα είναι διαθέσιμα; Το χρειάζομαι σύντομα, γι' αυτό του δίνω 5 αστέρια αν δεν το κάνετε διαθέσιμο σύντομα, θα το αλλάξω σε 1 αστέρι
Αυτό είναι τόσο όμορφο παιχνίδι που μου αρέσει η επεξεργασία του παιχνιδιού είναι ένα απλό παιχνίδι
Διαφημίσεις όπως τι,;;; Κάθε 10 δευτερόλεπτα;;;
Είναι τόσο καλό
Lep's World 2 Arcade rab