Post by emectiopona on Feb 6, 2022 16:56:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Asphalt 9: Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Asphalt 9: Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ откључати новац ▞▞▞
▞▞▞ Asphalt 9: Legends 2022 version ▞▞▞
Последње ажурирање: 3.2.2а > забава је нестала. Сада се исплати играти. 2 звездице за добра стара времена.
Ова игра је тако сјајна. Једва сам чекао да преузмем ову игру, али нигде нисам могао да је нађем, али синоћ сам видео ово па сам је преузео. У сваком случају, поента је да је игра толико интензивна и молим вас да смањите број жетона потребних за прављење палице, карте би требало да буду лакше добити, гориво би требало да буде више као 10, требало би да буде добро и да, молим вас, покрените асфалт 10: брзина 20. јануара 2022 плс. И молим вас да додате још тајних места и више опција за пут и нове стазе и фенси оне. НАЈБОЉА ИГРА ИКАД
Ова игра је сјајна!!!!!!!Графика јој је невероватна и начин на који су направили тоуцхдриве је сјајан!Ја сам ветеран на асфалту и нисам је завршио, али гамелофт је као Бог у игрицама аутомобила и одличан је компанија! Не слушајте критичне или лоше информације о танкој игри. То је супер! Требало би да га испробате и свидеће вам се верујте ми!!!!!!!!!!!!!!!!😀😀😀😀👍👍👍👍👍❤❤❤
Сјебали сте игру
У одређеној фази више не можете да се тркате без фиксног аутомобила, и ту деинсталирам ову игру.
Супер игрица
Одлицно
Asphalt 9: Legends Balapan set
Asphalt 9 Legends Archives - SmartphoneHrvatska
Није дошло до кашњења за ово ново ажурирање. Дајте му 5 звездица. Моје прво очекивање је у реду. Али опет, искуство са неколико кашњења. И нема опције за повезивање на друштвеним медијима. Надам се да ће то моћи поправити.
Ова игра је сјајна, графика је веома висока, музика је одлична и могу у потпуности да преузмем контролу над вожњом аутомобила
Добро, али превише паи2вин
Ста се лозите игрица је срање
Red Asphalt II (1980) - video Dailymotion
Snoopy magazin br. 9 -- Mali oglasi i prodavnice # Goglasi.com
Некада је била одлична игра. Сада веома неисправан. Нисам успео да повежем свој Гоогле налог и после тога лоша корисничка услуга.
БИЛО је добро, али сада не могу да променим графику на најнижу. Мој телефон заостаје у режиму перформанси јер у режиму перформанси и даље изгледа веома добро и мој телефон не може да га узме. + Ксбок верзија такође касни, поправите и то
Tactical War: Tower Defense Game Strategie ugg
Најбоља игра за тркаче којима је потребан ударац за трке, али нам недостаје брзина од 200 мпх, али у овом случају она тек почиње од 56 или 100 у зависности од аутомобила. И један захтев за додавање режима за вожњу било ког аутомобила коришћењем новчића или жетона у игрицама, али унутар 10 жетона и 1000 новчића. Али генерално је оп.
Врх 👍👍
Ова игра је добра, али. Има неких проблема. 1- тешко је добити ауто 2- тешко је победити ако немате одређено возило. 3- Немогуће је играти без плаћања. Коначно, ова игра је плаћа за победу
Asphalt 9: Legends Αγώνες vfzo
Asphalt 9 3.2.2a Preuzmite APK datoteku za Android | Aptoide
Ако може нек ми неко.каже у чему је проблем. Пресао сам доста. Био сам први у свакој трци. Сад неце да ми отклнуца ниједан ауто. Не могу да играм даље.
Не могу више изазвати трку када аутомобил не одговара препорученом рангу. То је разочаравајуће јер још увек могу да победим са аутомобилом испод препорученог ранга, тако да имам 1 звездицу за ово ажурирање
Најбоља јебена игра икада 100% топло препоручујем!! Једини део који је срање су нацрти, осим те сјајне игре!
Кулл
Често се руши....
Игра је супер ал јел зна ко да се повеже са компијутером. Мислим да неиграм два профила јер играм и на комп. Направите да се можете повезати са кбок налогом
Најбоља игрица икада.🤩🤩
Сањам је
Уживао сам у Аспхалт Нитро-у и Аспхалт-у 8 и донекле у Аспхалт-у 9, али мој једини проблем са игром је тај што је при покретању потребно заувек да синхронизујем ваше податке са сервером и када уђете, не можете чак ни да играте игру ван мреже што отежава уживање у искуству јер лично идем у школу и тамо нема ВиФи-а, па како очекујете да га играм тамо? Молимо вас да укључите офлајн режим за каријеру или барем ставите офлајн режим у Аспхалт 10. Хвала
2/3 игрица или кварова, нормално бих био у реду са овим, да не кошта енергију. Осим тога, изгледа као забавна игра. Не могу да пређем један од нивоа јер ме стално избацује. Заиста бих ценио начин да утишам графику да бих могао да играм.
Добра игра једном
Није лосе
Добра игра !!!!!!!!!
Имао сам проблема са мултиплаиером каже „не могу да се повежем са сервером“ „грешка 10“ буквално сам покушао све, од брисања и поновне инсталације неколико пута и ништа не ради, контактирао сам корисничку подршку и још увек ништа. Заиста сломљеног срца мораћу да избришем игру у којој сам заиста уживао.
Графика 10. Играње 1. Контроле 1. Постоји опција где користите само азот и паузе и управљање је аутоматско. Убрзава се аутоматски без обзира на све. Зашто не можемо добити потпуну контролу над аутомобилом?
неце да се скине писе "преузмите одмах да се не би наплатио пренос података" тако несто
Генерално добро. Одлична графика. Ствари као. Међутим, систем аутомобила ограничава. То нас ограничава да наставимо причу приморавајући нас да купујемо још пакета картица. Такође недостатак варијабилности са аутомобилима. Немамо толико аутомобила колико асфалт 8, али то мора да су правни проблеми? Или систем картица за аутомобиле. Само бих волео да могу да купим аутомобиле када ми затребају. Много догађаја такође када су нам потребни кредити. Само бих волео да је систем аутомобила као асфалт 8. Онда би то била рецензија са 5 звездица
Заиста добра игра!
Супер забавна игра, невероватна графика, али то је најскупља игра на Андроиду. Чак и ако купујете ствари, није вам увек гарантовано да ћете добити аутомобил који сте купили. То је буквално игра коцкања. Гласајте својим новцем и не купујте ништа, у супротном ће лоши програмери наставити да се још више исплати да победе све док људи бацају своје новчанике у ову игру
Asphalt 9: Legends Závody cap
Веома лоше, губљење времена и подаци веома грешни. Они желе новац за све. 😡😡😡 веома лоше, нема онлајн игрица са којима бисте могли да дођете, не преузимајте
Чини се да су програмери имали посла са хакерима. Игра је веома забавна. али ако мислите да ћете завршити утакмицу са најбољим аутомобилом без отварања новчаника, то се не чини могућим. Нећете добити најбољи аутомобил. иначе се само забавите тиме.
Saradnja sa PUBG MOBILE i Asphalt 9: Legends - ITsvet
Игрица је супер али само да додате да морате да контролишете у правцу ауто да иде
Ова игра је буквално НАЈЗАБАВЉИЈА коју сам икад играо. Ја сам ентузијаста аутомобила и бити у могућности да радим да набавим аутомобиле је забаван изазов. Иако се неки људи жале на то колико је тешко набавити одређене аутомобиле, ценим да једноставно не можете да откључате ниједан аутомобил без улажења у посао. 4 звездице не 5 јер када плаћате ПРАВИ НОВАЦ у продавници даје вам насумичне пакете картица које често нису потребне. Приликом плаћања новца треба ТАЧНО знати шта ће добити!
Избацује ме из игре и управо сам отворио игру да се тркам, али ми је затворила игру и игра се замрзнула тако да дајем две звездице.
Није добро за мобилне уређаје, посебно са МедиаТек чипом и мало је досадно, али свеукупно игра је веома атрактивна