Post by emectiopona on Feb 6, 2022 16:59:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ bubble Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ bubble Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar altını artırır ▞▞▞
▞▞▞ bubble Shooter 2022 version ▞▞▞
merhaba güzel oyun
hep reklam var
Çok sıkıcı çok YARIM saat üst patlat Anahtar ark 1 sey rastgele Için bir cikmasi) aciyo jssjddjddjddjsjdjjdjjdjddjddjdjdjjdjjjddjdjjdjjnsjjsssjssnsnjkmmmmmmmmdndddmmmddmsmznddnxndnxdnndddndnndndndnndxnnxnndznnnsnssnssnssjssjssjsssnnsznznznnzzznzznznznsmzmzmzndmxnxnznznxnznznznnznznxnxnznnznznznznznznznssjddjddjddjsjdjjdjjdjddjddjdjdjjdjjjddjdjjdjjnsjjsssjssnsnjkmmmmmmmmdndddmmmddmsmznddnxndnxdnndddndnndndndnndxnnxnndznnnsnssnssnssjssjssjsssnnsznznznnzzznzznznznsmzmzmzndmxnxnznznxnznznznnznznxnxnznnz
bu iyi bir oyun
İlk başta bu oyunun kesinlikle Müthiş olduğunu düşündüm; oynadığım en iyisi. Ama şimdi gerçekten berbat olduğunu anlıyorum. 645 seviyesine kadar çıktım, @ bu noktada, daha ileri gitmeme izin vermeyecek. 4 farklı kez denedim 2 seviyeyi geçerek dekorasyona devam ettim; Ama e. zaman, canlarım tükenene kadar oynadım ve şimdilik bırakmak zorunda kaldım, çünkü bu seviye KESİNLİKLE GEÇİLEMEZ. "Gizemli bir şekilde" denemelerin amt.of'sini silmeye devam ediyor, böylece seviyeyi geçemezsiniz. Kaldırma B YAPACAĞIM.
Ne utanç! 1720'den sonra bitirmeme izin verme. 100 anahtar için görev yok. Bir daha asla oynamayacağım. Lazlar ................................................................ ................................?.....?................................ ..................,,,,,,,, ................. ......... ................................................ ....?................................ ................................
Çok beğendim, keşke daha fazla seviye olsaydı?
BÜTÜN GÜN İNDİRMEK İÇİN UĞRAŞIYORUM İNMİYOR SENİN O OYUNUNA BAŞLICA YA OYUN HİÇ GÜZEL DEĞİL ON ÜZERİNDEN SIFIR.
Eğlenceli ama Tanrı'nın adını boşuna alıyor
çok çok güzel
Yapacak işlerim bitti şimdi ne yapacağım
Yaa.... Bu yetişkinler için de harika bir oyun. Bu uygulamayı sadece baloncukları çekmek için seviyorum. Diğer uygulamalarda, 5-10 seviyeden sonra gerçekten zor olan 3. maç var. Ama burada oynamak benim için kolay
İlerlemek için anahtar kazanmak zorunda olduğumuz her seferinde çok sinir bozucu
Bu oyundan keyif aldım!
oyundaki müzik ve sesi kapatmama ragmen devam ediyor siliyorum
İlk başta sevdi. Gayet iyi oynuyordu. Ertesi gün giriş yaptı ve tamamen değişti. Fazladan toplar için ödeme yapmamı veya video izlememi bekliyordum ve sonra bana sadece 3 ekstra top verecekti.
Genelde baloncuk oyunları oynama ama bu gerçekten çok iyi, ayı gerçekten çok tatlı 😀👍
Sonuna kadar oynamayı bitirdim ve söylemeliyim ki, bu şimdiye kadarki en iyi oyun çünkü basit ve kolay. Etaplar o kadar zor değil, ancak biraz saçma çünkü sadece zemini süpürmek için yaklaşık 4 - 6 tuşa ihtiyacım var. Sonra yeni odalarda güncelleme olmadığı için kaldırdım ve sıkıldım.
Reklamlardan geçilmiyor 69. Bölüm geçilemiyor
ÇOOK REKLAM VAR!!!!! BIKTIRIYOR 😮😠😠😠😥!!!!
dün oynamaya başladım ne yazık ki çalışmayı durdurdu mutlu değil çalışması için 24 saat boyunca kaldırmam gerekti teknik ekiple bağlantı kurmanın bir yolu yok çok hayal kırıklığı oluyor artık oynamak için yeniden kurmayacağım teknik ekiple iletişime geçmeden
Tüm görevleri kaybettim, oyunu sıfırlamanın bir yolu yok
Evin içini bitirdikten sonra daha ileriye gidemezsiniz bu oyunu çok sevdim ama dışarıyı yapmanıza izin vermiyor
Bubble Shooter - Home Design Jumboq zoqy
Oyundan gerçekten zevk alıyordum ama 1639 seviyesine ulaştım ama görev kutusunda hiçbir şey yok, bu yüzden devam edemiyorum.
güvenliğiyim 10 kez bitiriyorum iyi vakit geçiriyor 😁
Begenmedm
inanılmaz n heyecan verici Oynamaktan çok zevk alıyorum, tnx çok daha fazla eğlenmek daha fazla güç n, Tanrı korusun;
Arkadaşlarınız ve ailenizle oynamak çok eğlenceli.
Balon patlatma oyunu telefonunuzda oynamak için çok güzel bir oyundur sıkılmanızı önler bende saatlerce oynarım dostum telefonda o telefonundaki oyun gibi
Tek seferde daha fazla anahtar verin
Aşırı ücretlendirildiği ve bildirildiği zaman oyun içi satın alma işlemleri kullanılamaz hale geldi ve google bunu düzeltemiyor!
İĞREEEEEEENÇ
İnsanların bu oyundan neden nefret ettiğini bilmiyorum ama iyi çalışmaya devam etmeyi seviyorum Not Addison'dan
Bir şey almak için iki top kullanıyorum ve tüm toplar düşüyor ve sadece 1 yıldız alıyorum. Tüm zahmete değmez.
Bu oyunu beğendim
Kuruyordum ama tekrar dolu olarak kuruluyor, kendi kendine kurmaya başlıyor ne olduğunu bilmiyorum
Bubble Shooter - Home Design Mõistatusmängud qwxj
Neden 1000 anahtar aldıktan sonra yeni görev çok feci oyunun kilidini açmıyor bu sorunu düzeltin
My Talking Tom የተለመደ lhc