Post by emectiopona on Feb 6, 2022 17:02:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ [3D Platformer] Super Bear Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ [3D Platformer] Super Bear Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok növelik a primogemeket ▞▞▞
▞▞▞ [3D Platformer] Super Bear Adventure 2022 version ▞▞▞
UH, KIPRÓBÁLTAM EZT A JÁTÉKOT, ÉS IS AZ 1. SZINTET NEM LEHET ELÉPNI, SZÓVAL TEGYE SZERETETTEL EZT EGYSZERŰBB A TELEFONomat A SZOBÁBA AKARTAM KIdobni!!!!!!!.de ez egy jó játék és laza, biztosan abbahagyta a dühöt
A legfontosabb szempont nem az, hogy ugyanaz a helyzet a te területeden, és te is az vagy
FOS
Nagyon rossz játék, de szép a grafika
A játék kalandos...miért adtam rá 3 csillagot az az, hogy...13 CSILLAGOT NEM TUDOK ADNI!!!!☹️
ez a játék nehéz, mindig megforgatom a labdát, és megpróbálom megszerezni a kage kulcsát! De a játék így is elképesztően kemény.
Nagyon rossz játék mert azt a teknőc békát lehetetlen le győzni......
[3D Platformer] Super Bear Adventure Avventura yhei
Holy sit ez a moter kacsázó játék annyira fing bs, hogy szívás
Utálom ezt a nehéz játékot, kérlek adj hozzá ellenőrzőpontokat a kaptárnál
Tetszik, de... Nagyon nehéz legyőzni ezt a játékot, adj neki 3 csillagot, mert nehéz
Élvezze a játékot, de amikor belépek egy portálra, ahonnan érméket gyűjtöttem, azt írja ki, hogy „0”, és elölről kell kezdenem. Ugyanez a helyzet az általam megmentett medvékkel. Tudna valaki segíteni kérem?
Ez a játék mindig arra késztet, hogy rossz irányba menjek, valahányszor arra próbálok menni, amerre akarok
Eggyáltalán mi a jó ebben?!🙄🙄🙄a méhek megtámadják a macikat!!!!🙄🙄🙄😡😠🤬😤💩💩💩💩👿👿👿👹
Mindig kényszerzárva, még újratelepítés után is
Nem lehet megfelelően irányítani, és a képernyő megdől a nagyítás teljes időtartama alatt
Ubisoft kiadó játékai - PC Guru
Ez a játék szép, de a szörnyek nem engednek, hogy megmentsem a white bear.and a jetit sem, mert olyan mágikus ereje van, amivel mi nem rendelkezünk, így látjuk ezt a problémát.
A játék szép, de van egy problémám, ha felmegyek a youtube-ra, és ha visszamegyek, a játék újraindul a sajátjával pls javítsd ki, így 5 csillagot adok köszönöm
Azért csak egy csillag mert egyszerűen nem tudom a bossokat legyőzni.
En imadom!:3adom nagyon...
Ebben az epizódban Teddy Bear hosszabb látogatáson vesz részt nagybátyjánál, egy festőnél, aki a hegyek mélyén él. Oda utazik, ahol megtanulja a művészet
[3D Platformer] Super Bear Adventure APK 1.9.9.1 (com.Earthkwak ...
Nemrég írtam egy értékelést erről a játékról, és 3 csillagot adtam rá, és helytelenül írtam. Azt hiszem, akkoriban volt egy agyi betegségem, mert egy incorherens szóváltás volt, hogy ez egy átverés, amikor... nem, ez a játék csodálatos , a szintterv remek, és jól szórakoztam, hogy egy nyúlból csináltam a küldetéseket és vertem a főnöknőt. Az arcade mód hozzáadása zseniális volt, és nagyszerű módja annak, hogy érméket szerezzenek, és a platformozás és a trükkök nagyszerűek. Beszélnék még, de örökké itt lennénk, úgy általában... nagyszerű játék
SZERETEM!! Szerintem egészítsd ki a nappali és az éjszakai módot, szerintem jó lenne. Ezenkívül az arcade-hoz kell hozzáadnia egy olyan játékot, ahol ellenségek vannak, és kiküldik a játékost, hogy megverje.
Nagyon szeretem ezt a játékot!!! Olyan ez, mint a Banjo kazooie a Mario 64 mozgatásával, és annyira szórakoztató, hogy csak úgy szaladgáljunk, hogy merüljünk és flipszünk! Grafikailag lenyűgöző egy mobiljátékhoz, és jól is fut! Mindenkinek ajánlom ezt a játékot, aki szereti a Banjo-Kazooie-t és/vagy a Mario 64-et.
NAGYSZERŰ JÁTÉK!!!! Imádom a skineket! Néhányat nem szeretek, de a többségük fantasztikus!!!!! És a hirdetések, amelyeket valóban kapsz, azok, amelyek nyereményeket kapnak, és azon tűnődtem, hogy tudnád-e csökkenteni az 1250-be kerülő cuccok árát (nem valódi pénzben). Amúgy is nehéz ezeket a dolgokat megvenni, pedig a játék a LEGJOBB. jó munka örökké
Nem lehet elindítani a játékot.
Tök nyugis játék ajánlom mindenkinek
SZERETEM. De a Kaptár kicsit kemény, így nem tudom legyőzni, ezért arra kérlek, hogy könnyíts meg egy kicsit.
Jó móka játszani, de találtam egy kis hibát
Szeretem a de hozzá ugrálást
Mountain Climb 4x4 : Offroad Car Drive ریسنگ xeqx
Jó móka, de van egy problémám, hogy kicsit nehéz irányítani, úgyhogy javítsd ki! És 8 éves vagyok, a bátyám telefonját használom játékra♥️
Ez a játék nagyon drága .. meg tudod csinálni, hogy ez a játék ne legyen drága .. ez a játék a legjobb, de drága hmmm reggel 8 olyan szomorú ..
Ez a játék nagyon jó. Kell hozzá valami, például egy repülőgép vagy egy jetpack és egy hajó. Magasabbra kell ugrani, mert nem kapok kulcsot. Hé, legyőztem a főnöki szintet.Mikor adsz hozzá még dolgokat?
Nagyon jó játék, de gyorsabbá kell tenni az ütést, hogy ne öljenek meg gyorsan
Frissítés után nem látok olyan blokkokat, amelyeket be kell kapcsolni, hogy a blokkok láthatóak legyenek, vond vissza MOST!!!!
A Sami Ullah Által Kifejlesztett Super Bear Adventure Game Androidos Alkalmazás A Kalandjátékok Kategóriába Tartozik. A Jelenlegi Verzió 3.1, 2020-08-19.
Ez egy jó játék, igazán csodálatos történet, de volt 234 érmém, és amikor meghalsz, elveszted az összeset, miért csak MIÉRT, és ezért töröltem ezt a játékot, amely ostoroz és kínoz, amiért meghalsz
Letöltés [3D Platformer] Super Bear Adventure (com.Earthkwak.Platformer) APK 1.9.9.1 által Earthkwak Games fejlesztő ingyen (Android). [3D Platformer] Super
Egyszerűen imádom ezt a játékot. Az irányítás jó, a történet jó, minden jó. Valami mást szeretnék hozzátenni, mint például egy időtámadási mód, ahol minél hamarabb meg kell győznie a szintet. Akár időkorlát, akár pontszám szerint. de a játékot szeretem. Remélem, hogy a jövőben több frissítést vagy szintet fogok látni.
Remek játék, DE a Beemothep-sivatagnak van egy rossz hibája a "Tiltott" részben. Ott nem látsz semmit. Egyes területek séta közben vagy égszínkékké válnak, és minden eltűnik, a medve teste vagy a piros gomb eltűnik. Amikor rálép a piros gombra, ketyegő zajt hall, de semmi más nem történik.
Az 5 csilagból szerintem 10 Nagyon cuki Joooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez a játék nagyszerű, és a grafikus chipek is nagyszerűek, de az egyetlen probléma az, hogy minden alkalommal, amikor felugrok, a játékteremben van hiba, elakadtam a platformon, és nincs mód mozdulni, ezért újra kell indítanod vagy a hubra kell menned a javításhoz. alig kapsz érméket, KÉRJÜK, MEGJAVÍTSA!!
Szórakoztató játék, de utálom, hogy a fejlődésed nincs mentve, ezért miért adtam egy csillagot, egyáltalán nem adtam volna, ha tehetem
Először is, mielőtt elkezdenék az áttekintést, szeretnék köszönetet mondani Earthkwaknak. Köszönjük, hogy egy csodálatos játékot készítettél. Mindenesetre... AZ ÁTTEKINTÉSRE! Ez egy fenomenális játék. Elképesztő, hogy 2D helyett 3D-s. (Értem, hogy vannak más 3D-s játékok is, rendben?) Nagyon részletes minden szinten, a karakter testreszabása (Barren) nagyon szórakoztató. A főnöki harcok kemények, NEM lehetetlenek, csak sokat kell dolgozni rajta. Vezérlés Awesome! Köszönöm, Earthkwak