Post by emectiopona on Feb 6, 2022 17:05:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Car Parking Multiplayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Car Parking Multiplayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ више новца хацк ▞▞▞
▞▞▞ Car Parking Multiplayer 2022 version ▞▞▞
Имао сам неколико аутомобила у својој гаражи у свом старом телефону. Након што сам променио телефон, поново сам се пријавио на свој налог и схватио да су моји аутомобили нестали. мој новац је и даље уштеђен, али моји аутомобили више нису тамо. да ли постоје начини да вратим своје аутомобиле или морам да радим да их поново добијем? оценићу са 5 звездица ако бих могао да вратим своје аутомобиле јер су други аспекти игре одлични!
Свиђа ми се, али не постоји много начина да се добије готовина, свакодневно процењујте новац
Немам ажурирање
По мени фали само да убаците Српска кола . Например југо или заставу. Био бих вам моного захвалан ,не само је него сви који играју ову игрицу из Србије.
Имам проблем са вратима за куће које се не отварају, помозите
Мој рачун је ресетован због ручног чувања. Требало би да додате аутоматско чување јер други играч не зна много о игрици. Имма стави ову оцену 5 звездица ако додате ту функцију
Зашто ова игра толико касни? Мислим на одличан концепт бтв. Веома волим игру, мој једини проблем је заостајање. Када се сви играчи окупе заједно или дрифтују у исто време. Ажурираћу своје оцене када проблем нестане. Хвала вам
Добра игра само треба да ставите да се нека кола не плацају
Морате да поправите многе грешке и звук мотора који треба да поправите правим
Добро да се
Није лоса игра
Buildings for Minecraft Giải trí xnp
Дајем једну звездицу јер откад је дошао нови упдате не могу да играм јер ми стално долазе нови анчинменти молим цар паркинг да уклани тооо!!!!! Игрица ко игрица је супер али овоо .....
Ја бих вам саветовао да ову игру омогућите људима да једни другима шаљу новац. Зато сам оценио 3 звездице Хвала.
Игрица је добра има добар аутомобилски звук и мапе.Онлине сервере који некоце,само да је мало боља графика било би чиста 5 али овако нека климава 5.позз🤪🤪
Играо сам ову игру доста, али треба нам више аутомобила као што су различити Бугати, Ферари, Мекларен, Мерцедес, и више спортских и луксузних аутомобила, молим
У следећем ажурирању. Можемо ли добити ОЕМ Е36 М3 предњи браник, молим. И хвала. Још увек то нисмо добили у овом ажурирању...
Свидело ми се бета ажурирање за нове аутомобиле, нове карактеристике ливреје, корисничко сучеље, детаље у прљавштини, гаражи, звуцима аутомобила, али покрети камере ме понекад нервирају, хилук треба да повећа точкове, неки аутомобили звуче лошије, а неки тихи аутомобили сада звуче реално, само ове године се цена за хиљаду приказа је јебено променила много, рекао сам да ће ова игра пре 'у будућности бити боља и сјајна', можда ће заостајање и поскакивање аутомобила понекад поправити то, надам се да ће ова игра ће 2к боља ажурирања у 2022
Веома супер игрица само би било боље да убаците и нову супру
Молим вас, желим аналогну кочницу да се тако помера када желим да кочим чак и ако желим лагано да кочим, притиснем пуну кочницу и сударам се, не свиђа ми се то. Сада у овом новом ажурирању НЕ МОГУ да пронађем ниједан захтев за такси, да ли је ово грешка или сте је уклонили?? Поправите или прочитајте
Није јако тешко
Треба још аутомобила као што је ауди рс3 ауди а6 голф 2 голф 7 ...
Игра је сјајна, највише ми се свиђа што може на ОНЛИНЕ !!!
Car Parking Multiplayer Penyelakuan dfd
Можете га побољшати тако што ћете поправити кашњење и када изађемо из аута наша камера такође касни, поправите то
онако
Заостајање, грешка и скок на сервер црне листе без предузимања ништа.
Најбољи симулатор аутомобила отвореног света. Надам се да ћу додати још аутомобила и учинити га више као форза или нфс хехе
Овој игри је потребна заједница, за забрану хакера, додавање нових мапа, аутомобила, додавање удараца из собе.
Много волим игру, али на 5 минута игре и она се руши. УОПШТЕ НЕ МОГУ ДА СНИМАМ ЕКРАН (што значи да не могу да правим ИоуТубе видео снимке) поправите те две ствари
кад играм цпм казем за бмв м4 а нико ми њеда нови бмв м4 из упдатеа дајем 5 звезде
мој налог са паркинга за више играча је стављен на црну листу без разлога, поправите то, немам никакав квар, унутрашњи или било који други аутомобил који би могао да буде у супротности са стандардима Олзхасс заједнице, не желим да изгубим своје дизајне на које морам да проведем много сати, мој ИД игре је 2055623, играо сам скоро 4 године, почео је 2019. године, прегледајте и поправите мој налог
Свиђа ми се апликација. Али било би боље да до новца дођемо мало лакше
Игра је одлична, али са новим ажурирањем не можете да се пријавите на сервер на мрежи!!
Car Parking Multiplayer Mô phỏng imt
Након ажурирања, не могу да се пријавим на свој налог, дошло је до проблема што је у мојој лозинки @ био присутан, урадите нешто, @ би се могло откуцати у процесу пријављивања у игру
Волео бих да убаце приколицу И да убаце јос аута скоде нови м3 и мерцедесе Толико од мене