Post by emectiopona on Feb 6, 2022 17:17:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Metal Wings: Elite Force ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Metal Wings: Elite Force IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами генератор точки ▞▞▞
▞▞▞ Metal Wings: Elite Force 2022 version ▞▞▞
гадно, всеки път, когато надграждам оръжие или char, след преминаване на 1 етап се връща, когато не съм надстроил, просто губя златото, поправи го
Харесвам го, макар че става много трудно, докато напредваш
подчертайте б
Харесвам играта и графиката и също така ми харесва, че мога да контролирам музиката! Движението на контролите е добро, но няма звук, идващ от героя, когато събира монетите или когато се движи! Чудовищата също не издават звуци!
Добра игра, която никога не ви омръзва
Тай
много лоша игра ги злоупотребява
Мисля, че има грешка в играта в нормален режим
Metal Wings: Elite Force Δράση swbz
защо тази игра не поддържаше Mi mobile?
Metal Wings: Elite Force פעולה shtt
Off The Road - OTR Open World Driving Ötmə mvgo
Много добра игра, супер геймплей, интересна игра... Но едно нещо много трудно игра, всеки път надграждане за игра... Само 3 основни тежки оръдия, не ми харесва... Най-накрая играта е супер...
Каква интересна игра
Контролите наистина са гадни, трябва да можете да местите бутоните твърде ниско на екрана. Удрям смяна на оръжието и други неща, преди да ударя скочи лошо лошо лошо
Нисар
обичам го просто, но пристрастяващо !!
Трябва да се поправи глава 3-5 играна за почти 1 час използва всичко, все още няма печалба
Обичам го. Тази игра е много добра.
ако обичате 2d платформинги или метроид, не търсете повече от това.
री बबनन कीर में डाटा चुरा कर बबल रहा ैै स्पेस रहा ैै स्पेस रही ैै पहले क्यों नही बबला रे तेरा मा की भभसड़ा
Metal Wings: Elite Force Aksyon zbx
Твърде много добавки
Актуализирах играта, но няма добавено ниво, ако няма ниво защо актуализацията
Обичам тази игра💘 понякога може да стане трудна
Абдул Уали
Hhdghfrhd HD cod USD I. C 3rd be ex kg cha ZbC Гана sxx ch size had cha свърши работа SDI до болницата с приятел, който е подходящо време за няколко минути, които да отделите за вас и майка ви ще отиде в събота сутрин, за да получите 💰 да си купите къща, а другият ден и нощ с вас, момчета, преминавате през 🌃 с вас, момчета, правите
лошо
Моля, опитайте се да поддържате висока мощност на пистолета във всеки живот... Например като Metal Squad Game... И добра графика...
Много добра игра
Впечатляваща игра, много трудна игра, но ми харесва добрата игра
Много трудно
Страхотна графика и изобщо не е голяма и играта е просто maaddd
laudne
Хубава игра, но малко трудна 😉
Където е прикаченият файл, въведете следния URL за мен за прикачен файл на автобиография и т.н. и вижте дали търсим
Не успях да играя. Изтеглих го и проклетата игра няма да започне. Всичко, което получих, беше снимка с момиче, насочено с пистолет към чудовище. Какво изтръгване smh
Обичам тази игра. Забавно е. Лесно се контролира. Ниски реклами. Той е супер пристрастяващ.
Много интересна и добра игра
Толкова много ми хареса тази игра, че не мога да спра да играя.
Оръжията са страхотни 👌и много мощни
Exexe
това приложение е много глупаво, не го изтегляйте, то просто ще изтрие вашите данни, много глупава игра за деца