Post by gutunoorewheels on Feb 9, 2022 8:26:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stylist Girl: Make Me Fabulous ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stylist Girl: Make Me Fabulous IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trișează aur nelimitat ▞▞▞
▞▞▞ Stylist Girl: Make Me Fabulous 2022 version ▞▞▞
Stylist Girl: Make Me Fabulous Опуштене qnbr
Acest joc este bun, dacă sunteți ca mine și vă place stilul, este un joc bun de jucat.
jocuri care vin pe gustul meu iubesc acest tip de jocuri care fac lucruri distractive și sarcini pentru a alege orice îți place pentru un model pentru orice eveniment care are atât de multe activități de-a face cu viața reală
Îmi place acest joc, dar în final nu sunt ca pentru că negru⚫
Cel mai tare joc 2021 5/5 steluțe
Jocul este .. frumos dar ceva .. sunt pe blocat .. sunt astfel de ruj , culoarea parului , sandale .... ex....
Această aplicație este grozavă, o iubesc, dar sunt obosită 😴 din cauza reclamelor
Frumos joc, dar sunt atât de multe reclame... 🙄🙄🙄🙂
Mie imi place acest joc foarte mult
E foarte fain. Mai ales că toate jocurile de la coco play sunt bune. Este unul dintre preferatele mele.
este o aplicație bună, grafică drăguță și toate, dar trebuie să jucați după populație, așa cum vă place un outfut și o mulțime de oameni ca altul dacă o alegeți pe cea care vă place greșit, această aplicație dă un mesaj greșit, nu mergeți cu alte persoane dacă doriți nu vreau
cea mai proasta aplicatie, reclame prea multe, foarte slaba. Am jucat 2 zile doar dezinstalat dupa 2 zile, pierdere de timp!!
Este un joc foarte frumos și drăguț!
Îmi place jocul dar se tot blochează și nu îmi place așa ca îl sterg 👻👻🙁🙁🙁🙁👹👹👹👹👹👹👹👺👺💀💀💀💀💀💀
ieste aplicașie mui bune
Stylist Girl: Make Me Fabulous Casual cwt
Mi-a plăcut acest joc, dar lucrul pe care îl urăsc cu adevărat sunt că sunt foarte frustrat de asta.
Foarte foarte foarte foarte foarte foarte frumos joc, dar nu pot folosi ruj, culoarea parului, pantofi si multe altele, te rog 😫🙏💓 lasa-ne sa folosim doar rujul te rog😫🙏💓
Il ador este foarte frumos si iti sta foarte frumos îi dau nota zece
Ador jocurile de la COCO si ar fi super dsca ati face unul cu rol ca sa fie un fel de tema SOY LUNA.
Jocul este foarte bun, dar după ce joci de 10 până la 15 ori te sături de acest joc și cred că nu ai niciun interes să joci jocul
Este cel mai bun joc din toate timpurile pentru că în acest joc totul este deblocat și chiar și uneori ceva este blocat, atunci ai opțiunea de a-l debloca doar cu vizionarea h video....... este uimitor 😍
Piano Music Go-EDM Piano Games 음악 xgo
este atât de cool și drăguț sora mea este atât de fericită din cauza acestui joc
Îmi place să joc acest joc. Acest joc este frumos și mai bun decât cursa de alergare și alergare la templu 3D. Acesta este un joc grozav, grozav și cel mai bun pe care l-am văzut. Cea mai bună parte este îmbrăcarea și concursul. Poate fi spațios în zilele plictisitoare, precum blocarea. Mulțumesc celor care au spus să evaluez. Îmi place să evaluez toate jocurile
Atâtea reclame. Nejucabil.
Este foarte cool, dar are multe încuietori care elimină distracția. Îmi doresc doar să fie gratuit
Este distractiv, dar ceea ce urăsc este că se încarcă mereu de fiecare dată și de fiecare dată când încerc să o îmbrac frumos, ea ocupă locul trei
Iubește acest joc! Singurul lucru pe care l-aș schimba este mai puține adaugări sau mai puține reclame. Dar în afară de asta, acest joc este perfect și nu sunt sigur că s-ar putea îmbunătăți. Acesta este un joc pe care cred că ar trebui neapărat să-l instalezi mi-a adus atât de multă bucurie când l-am primit prima dată! Și continuă să-mi aducă bucurie acum.
Acesta este un joc foarte bun, dar mi-aș dori ca bancomat să fie deschis, dar în afară de asta, nu există nicio problemă cu jocul. Este minunat. I love it.5 stele mari, frumoase pentru stilistul Girl - Make me Gorgeous.Mulțumesc lui tabtale coco.Continuați să faceți mai multe jocuri.mai multe exemple de jocuri coco tabtale sunt miraculoase,roler girls,design girl,city skater,modă DIY și altele jocuri. Aceste jocuri sunt cu adevărat interesante și distractive. ține-o tot așa
Vă rugăm să nu jucați acest joc, vă va sparge mobilul și este atât de plictisitor încât trebuie să vă îmbrăcați în rest, ar trebui să adăugați câteva funcții noi și să vă îmbunătățiți
Nu știu dacă este telefonul meu sau ceva de genul ăsta. Tocmai am instalat această aplicație și tot spune: „Aplicația pentru stilistă se oprește, deschide aplicația din nou” Am nevoie de ajutorul tău, jocul este minunat. L-am mai jucat pe telefonul prietenului meu și a fost grozav, așa că nu știu care este problema. Vă rog să mă ajutați sau spuneți-mi un alt joc care este la fel de grozav ca aplicația pentru stilistă. Mulțumiri
Este un joc bun, dar totul este blocat și când am deschis internetul, jocul sa blocat.
Este un joc minunatCristina nu mai știu cum te cheamă de ce a dat doar patru stele din partea mea are cinci de cel mai minunat joc cum poți să spui că nu e bun e foarte e minunat acest joc esti foarte frumos costum joc de 🖐️✋👋 😸☺️😊😃😄😀 și dacă cumva vrei să mai jucăm un joc ca la aceasta vă recomand firma coco eu am jucat jocuri din această firmă și e minunat