Post by gutunoorewheels on Feb 9, 2022 8:32:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Minion Rush: Running Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Minion Rush: Running Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj bezgalīgu izturību ▞▞▞
▞▞▞ Minion Rush: Running Game 2022 version ▞▞▞
Spēle ir lieliska, bet man ļoti nepatīk nepieciešamība pastāvīgi skatīties reklāmas vai mudināt iegādāties preces. Es DAUDZ labprātāk samaksātu par spēli un vienkārši varētu baudīt tās spēli. Othereuse tā ir diezgan laba spēle.
tas ir labi, bet man nepatīk, ka tu vari skriet tikai līdz pabeidzi visas misijas, man patika, kad tu vienkārši skrēji līdz nomiri
Man neaizgāja, visu laiku saka ka par maz vietām ....://
Es to lejupielādēju, jo esmu to spēlējis iepriekš un izbaudīju spēli, bet pēc tam, kad mēģināju to spēlēt, spēle teica, ka tā nereaģē, tā darīja to vairākas reizes
Nē un nē. Es tagad to ienīstu. Tā ir visa misija, un es nevaru veikt bezgalīgu skrējienu. Es lejupielādēju šo spēli, lai izdzīvotu daļu no bērnības, taču tā ir pilnībā mainīta. Ievietojiet to atpakaļ, kā tas bija iepriekš, un es no jauna lejupielādējiet.
Man labāk patīk vecākā versija, jo bija līmeņi un kā tad, kad tu ieguvi tvertni, tajā bija redzama neliela aina, un tagad tev ir mērķi, lūdzu, vai vari to mainīt atpakaļ, man patīk labāk klasiskā versija un bija dažādas pasaules, maini to atpakaļ, lūdzu
Man labāk patīk vecā versija, kad varēja bezgalīgi skriet un tevi netraucēja misijas ekrāns, un toreizējie izaicinājumi bija viegli un nebija spiesti, bet jaunā versija ir tik sarežģīta un sarežģīta, ka ir diezgan grūti darīt lietas, kuras es jūtu. tiek kontrolēts, lai veiktu misijas.
Normala bet daudz aiznem♣
To īsti nevar nosaukt par skriešanas spēli, ja nevar vienkārši skriet. Jūs varat spēlēt tikai tik ilgi, cik to atļauj misija. Šī spēle ir kļuvusi garlaicīga un naudas grabēja. Jums ir jāgaida stundas, lai vienlaikus varētu spēlēt vairāk nekā pāris minūtes. Ja izstrādātāji patiešām rūpējas par saviem spēlētājiem, viņi vismaz pievienos iespēju vienkārši spēlēt, neuztraucoties par misijām. Protams, gameloft ir tāpat kā visi citi uzņēmumi, un tikai peļņa rūpējas, nevis tad, ja cilvēkiem tas patiešām patīk
10+
Vislabākā spēle pasaulē!
Siege Castles Стратегии fmd
Whatsapp Has Published A New Support Document That Shares Details On Ending Support For Devices Running iOS 9 And Earlier Versions Of The Operating System
Grīdas spēle - "Krustiņi un nullītes" Grafix Game Giant Noughts & Crosses SR09 ... Grīdas spēle Grafix Monster Mash Crazy Domino Run Game 104pcs 166662.
Relji forši un jautri
Man patīk šī spēle, tā ir lieliska, bet man pietrūkst veco minionu steigas, man bija tik daudz lielisku atmiņu, bet tad viņi pievienoja sīkumiem atjauninājumu, un tagad tas ir diezgan skumji, bet vēl viena lieta ir tāda, ka man ir tikai 5 dzīvības, piemēram, nodaļās un lietas, un es gribu to darīt visu laiku! Tas mani patiešām satrauc.
Laba spele pilna piedzivojumu
Laba spēle bet raķeti atrast grūti
100 + labākie Windows 10 veikali spēles 2019. gadā - 2021
Manuprāt, šī spēle ir lieliska, jo ir tik daudz darāmu lietu, kurām parasti nav garlaicīgi. Bet, no otras puses, ir daudz lietu, kas saistītas ar naudu, un vēlme spēlēt bezmaksas spēli un daudzas citas. Lūdzu, apsveriet to.
Es vel nesmu spelejusi bet man lieksa ka bus interesanta jo shoot ladeju
Šī spēle ir pārsteidzoša! Es tiešām iesaku jums iegūt šo lietotni, tā ir lieliska laika pavadīšana, un tajā nav daudz kļūdu, bet ir nedaudz kļūdu. Es ieguvu šo spēli savā planšetdatorā un man bija problēmas, bet manā tālrunī bija tikai nedaudz mazliet kļūdu, bet tomēr, ja jums ar to viss ir kārtībā, lūdzu, izbaudiet šo spēli!
Manā Essential tālrunī darbojas lieliski, tomēr šķiet, ka kadru nomaiņas ātrums dažkārt samazinās, lietojot raķeti. Arī nevar redzēt savus banānus roba dēļ haha
1. Sonic Dash · 2. Temple 2 · 3. Zombie Highway 2 · 4. Jetpack Joyride · 5. Nāves laikā · 6. nicināms man: Minion Rush · 7. Rail Rush · 8. Agent Dash.
Minion Rush: Running Game Εύκολα oec
Nevar visu laiku spēlēt avārijas
kristofers
American Dad! Apocalypse Soon - Android Apps and Games
Minion Rush: Running Game Опуштене hkv
Forša
Skrējējs, kas tiek atjaunināts ar katru nākamo filmu un kuru ir vērts spēlēt, ja jums patīk varoņi ar daudzām mazām lietām
Manā planšetdatorā ir šī spēle. man tas patīk! Ir kāda kļūme, ko atradu, un man tas patīk. Dažreiz, kad esmu izslēgts no Wi-Fi, tas ļauj man atvērt balvu komplektu tik reižu, cik es vēlos! Nelabojiet, lūdzu! Liels paldies, ka izveidojāt šo spēli!! Man tas patīk!!!👍🏻
Oktobra atjauninājumā tika iekļauti visi, kas iepriekš spēlēja Gamr. Viss, ko biji sasniedzis, nav zudis. Pēc 1. uzdevuma pabeigšanas jūsu vienumi it kā tiek atbloķēti, bet patiesībā tas tā nav. Gameloft veica pārveidi par jauno spēli, kas jums nekādi nedeva labumu. No 7 kostīmiem, ko biju atbloķējis zem vecās ķepas, neviens tagad nav atslēgts. Tā vietā viņi dod jums kostīmu kartītes jaunajiem tērpiem, kas nebija pietiekami, lai kaut ko atbloķētu. Un uzlabojumi tādiem ieročiem kā sasalšanas stars vai mēness? Nē, tie nenāca pāri. Šis bija šausmīgs izlaidums, kas sagrāva slavu cilvēkiem, kuri to bija spēlējuši iepriekš. Ja kāds domā par spēles lejupielādi, tas ir labi, bet nē, es atkārtoju, netērējiet naudu spēlei. Nākamais atjauninājums var to visu noņemt. Un skatīšanās reklāmas video, lai turpinātu, ja jūsu minions nomirst, nedarbojas. Vēl viena šī atjauninājuma kļūda.
Labas, labas pāris reklāmas, un ir grūti iegūt šīs "gru monētas", taču tas ir jautri!