Post by gutunoorewheels on Feb 9, 2022 8:35:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ WorldCraft: 3D Block Craft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WorldCraft: 3D Block Craft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ יותר הכל פריצה ▞▞▞
▞▞▞ WorldCraft: 3D Block Craft 2022 version ▞▞▞
WorldCraft: 3D Block Craft Nuotykių nlsz
אין לי קואורדינטות במשחק שלי איכשהו. אני לא יודע אם זה נובע מ-Andriod או שאני צריך לעדכן אותו. אבל אני לא. אבל נתתי למשחק הזדמנות שנייה. היה בית והכל. הלכתי לחפש את הבית שלי וברגע שחזרתי בלוק גדול מהבית שלי חזר להיות פשוט עפר. העץ בו נעלם. אין סימנים לשרמש. רק תקלה. אז אני לא מרוצה.
אני שונא את זה כשאני משחק קצת זמן זה אומר שהחיבור אבד המשחק הזה הוא בהחלט ונכשל אני שונא אותו ואני תמיד אסיר את ההתקנה של האפליקציה הזו עכשיו! אז משחק חוטי חשבתי שזה כמו מיינקראפט קצת דברים שזה כמו מיינקראפט טוב.. אם כבר מדברים על מיינקראפט זה משחק מועתק אם היו 0 כוכבים הייתי נותן למשחק הזה 0 כוכב.
כששיחקתי את המשחק הזה חשבתי שזה כיף אבל כשזה הופך בזמן לילה המון אקראיים פשוט מתעוררים בכל מקום. אתה באמת צריך לבנות בית לפני השקיעה וההמונים נראים ארמממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ. אתה ואתה, ולבסוף כשנכנסים למצב יצירתי זה לא אינסופי בכלל זה רק טוב לבניית דברים סמול אז אני באמת רוצה שתעשה את זה יותר נחמד אני אתן לזה 3
בטח, ניסית, אבל זה עדיין לא מתאים למיינקראפט! זה מבאס! ובכן, זה לא מבאס, אבל זה יהיה יותר נחמד אם תוכל להקל על הפקדים, ולתת לעזאזל עם המצלמה... תשכח מזה. זה לא שווה את זה אם אתה "כל הזמן" עובד על האפליקציה הזו, כבר היית מתקן את הדברים האלה, חוץ מזה, זה רק עוד גניבה של Minecraft. לך תעשה משהו מקורי בבקשה ותודה! ;(
משחק יש בו גם הישרדות מצוין וגם יצרניות
WorldCraft: 3D Block Craft Avontuur drs
זה משחק טוב, גם הגרפיקה טובה אבל יכול להיות הרבה שיפור במשחק הזה מגיע לו 5 כוכבים אבל נתתי 4 כוכבים במטרה שיש בו יותר מדי פרסומות אם אפשר לשפר את זה 5 כוכבים למשחק הזה. ....תודה בברכה ABC
היי! אני חבר נוסף כאן שנהנה לשחק במשחק הזה אבל יש לי כמה באגים לדווח עליו. עבור אחד זה מחק את כל העולמות הקיימים שלי ובשני זה מאתחל אותי כשאני מקוון. אני ממליץ לך לתקן את הבאג הזה בהקדם האפשרי. אחרי הכל זה משחק ממש מעולה ואני נהנה ממנו מאוד. ובכן, אני באמת מקווה שזה יתוקן בקרוב, אבל בבקשה. ביי!
המשחק די טוב...אבל לרוב הסקינים יש את השם הלא נכון! אנא שנה את זה, כי בכל פעם שאני מנסה להשיג את העור שאני רוצה, זה נותן לי משהו אחר לגמרי.
ממש טוב אבל הצד היצירתי של המשחק נהיה מאוד משעמם כי אין חיות לתפוס ולהחזיק כחיות מחמד 😂🤦🏼♀️. זה נהיה ממכר לאחר זמן מה.
קודם כל למשחק הזה יש תנועה גרועה הוא ממשיך להיתקל. מרובה שחקנים שני אף פעם לא עובד כמו אומר שהחיבור אבד יש לי אינטרנט טוב ו-WiFi כזה מקולקל, אתה לא יכול פשוט ללכת מגוש אתה צריך לקפוץ, יש לך לבחור פעמיים לשבור את החסימה, הטיסה יצאה משליטה,... בבקשה תקן הבעיות העיקריות הללו לעת עתה יש לי את זה לא מותקן, ובבקשה קראתי דירוגים אחרים קח את המשוב. בבקשה גם יש לי VPN ועדיין בעיה במשחק הגרוע ביותר ששיחקתי ב-Mc ripoffs אחרים טובים יותר.
אבל איפה אוכלים¿¿¿¿¿¿¿¿ 🐄🐄🐄
Run Forrest Run: Running Games आर्केड गेम wxxd
גליצני, מפגר והאנימציה ממש גרועה. אבל איך אתה משחק את המשחק הוא טוב
זה היה טוב יותר מכל שאר משחקי ה"מיינקראפט". אבל תצטרך לשבור את כל החסימה שהיית עליה. בסופו של דבר זה היה סופר מעצבן. לא הייתי מקבל את המשחק הזה שוב!
אני אוהב את המשחק כי הוא עובד. אני לא מבין כשאני מנסה להיכנס לעולם שלי מסך הטעינה יהיה ב-15% או 77-95% טעינה. אני מבטל ומנסה שוב על ידי cloeeeing app tge ופתיחתה מחדש. ואני מנקה את זה מאפליקציות רקע וזה לא עובד.
המלצתי לילדים אחרים כי אני מרגיש שילדים יוכלו לשחק שם עם חברים ובני משפחה אבל זה תלוי בני כמה הם בגלל השפה שבה הם משתמשים בחלק מרובה המשתתפים של המשחק. אבל המשחק הזה בסך הכל מגניב אני אתן לו 3 כי זה בסדר לילדים שיכולים לשחק בו אבל תלוי עם מי.
משחק מהנה אבל לא יכול לאלף או לגדל כלבים, חתולים, ארנבים או חזירים. השתמש בחיטה כדי לאלף הכל, אבל הודו ותרנגולות במקרה זה השתמש בזרעים. המיינקראפט ב-$0.0 או בחינם.
אני חושב שהמשחק הזה היה טוב יותר כי פעם הייתי מסוגל להיכנס למולטיפלייר עכשיו זה רק אומר שהחיבור אבד בכל פעם שאני מנסה
זה יהיה טוב בנייד, אבל אני משחק ב-Mac ואתה יכול להשתמש רק בסמן כדי לעשות הכל.
ממש טובה אפשר לשחק עם זה ברשת
משחק טובבבב כמו מקורי גם יצרתיות וגם היש רד ותתת
אני אוהב את המשחק, זה רק שאחרי כריתת עץ אחד, הוא התחיל לפגר הרבה.
בחירת בלוקים מוגבלת, בקרות גרועות, ובמצב הישרדות אתה לא יכול לעשות שום דבר כי דברים כל הזמן תוקפים אותך.
זה אומר שאני צריך להתחבר לאינטרנט כשאני כבר מחובר אליו. בבקשה אם אתה יכול לתקן את זה עכשיו! שיחקתי במשחק הזה מאז FOREVER והוא מעולם לא ביקש ממני להתחבר לאינטרנט!
R U יצאה מדעתך! אומג... מתתי מיד לאחר מכן פעמיים במצב שחקן יחיד... הניסיון להבין מה צריך כדי לעשות דברים קשה אפילו עם המידע שניתן. Theres לא מספיק פתוח כדי באמת לשרוד ... סיפור בלוק עדיף אפילו את המשאבים thier r רחוק n בין. לפחות שרדתי הרבה יותר זמן ואני עדיין משחק בו .... בבקשה לתקן אולי אני אשמור אותו אבל אני לעולם לא אשחק מרובה משתתפים....! זה רק בית SLOUGHTER.....! שחקנים מתכוונים......
זה תמיד ב-15% או 90% כשאתה משחק שחקן יחיד. האם בעל המשחקים יכול בבקשה לעדכן בעיה זו. חיכיתי כבר שעה!!!!!!
בזבזתי זמן ביצירת עולם ופשוט הייתי קורס ל-15% בכל פעם שאני ממשיך לשחק.
זה מאוד כיף שאתה יכול לשחק מרובה משתתפים בגלל שטריליוני אנשים משחקים בזה 😍😍😍 אבל אני לא אוהב את זה 3D הלוואי שזה היה כמו craft palace pro זה כיף כן אבל אני פשוט לא אוהב תלת מימד במשחק הזה
WorldCraft: 3D Block Craft Avanture kudc
המשחק מצויין בקונספט, עם זאת יש כמה באגים שמתרחשים. עם פתיחת עולם קיים, יש סיכוי שתישלחו למערה תת-קרקעית במרחק רב מאוד מכל ציון דרך שניתן לזהות. בנוסף, כאשר חיטה גדלה במלואה, יש סיכוי גבוה יותר שלא יינתן זרעים מאשר 2 זרעים, מה שהופך את זה כמעט בלתי אפשרי ליצור חווה פונקציונלית. קיימים באגים אחרים, אבל אני לא אפרט. תקן את הבאגים האלה והמשחק יהיה טוב יותר בסך הכל. זה כזה קל.
אוקיי כדי להתחיל, זו התנתקות מוחלטת של מיינקראפט. שנית השרתים כל כך מתים שם יותר מתים מסבתא רבא רבא שלי. הפקדים תקינים אבל עשויים להזדקק לכמה שינויים. אפשר וצריך לעבוד על גרפיקה, אבל חוץ מזה, המשחק הזה די גרוע בכנות. אבל זו רק דעתי
ראשית יש לזה הרבה פרסומות ואם אני רוצה ליצור עולם זה נתקע על מספר ואם אני מבטל זה עדיין עושה את זה גם אם אתה מכבה את הטלפון שלך הוא עדיין שם. אם תנסה שוב זה יצליח' לא ללכת.
האם אתה יכול להוסיף תכונה שבה אתה יכול לעשות את העור שלך? זה יהיה נהדר. ותכונה שבה אתה מוסיף אנשים כך שלא תצטרך ללכת לעולמות אחרים רק כדי למצוא אותם, אז תודה אם אתה באמת עושה את זה
אוומייגוד!!! אילוב דיס!!!!!! אני ובת דודה שלי משחקים את זה ALLLLLL the timmmmmmme!!!! אני באמת אוהב את זה זה כמעט כמו Mincraft אבל אני חושב שזה יותר טוב!!! אני ובן דוד שלי תמיד ניסינו למצוא משחק בדיוק כמו דיס בזכות היוצר!!! אני באמת מעריך את זה!!!!